Campagne activiteiten: UITNODIGING!

dinsdag 06 februari 2018 18:32

In het kader van de gemeenteraadsverkiezingen organiseert de ChristenUnie Opsterland een aantal avonden voor de inwoners van Opsterland (e.o)

Er wordt afgetrapt met een Cabaret avond met Timzingt gevolgd door een debatavond met culturele Intermezzo's

Op donderdagavond 8 maart is iedereen welkom bij een bijzondere avond voor jongeren en voor iedereen die zich jong voelt in Ureterp. De avond is grotendeels gevuld met (liedjes)cabaret van Timzingt, die een uit de politiek bekende mystery guest zal ontvangen. Timzingt (Tim van Wijngaarden) is bekend van onder andere YouTube, het Flevo festival, het Leids Cabaret Festival en van publicaties in de EO Visie en het Nederlands Dagblad. Het belooft een bijzondere avond te worden! Neem vrienden en bekenden mee naar dit gratis optreden.

Zaterdagavond 17 maart organiseert de ChristenUnie Opsterland in MFC De Wier in Ureterp een debatavond met culturele intermezzo’s, verzorgt door de politieke partijen die meedoen. Vanwege LF2018 willen wij de partijen vragen om niet alleen hun debatvaardigheden maar ook hun muzikale of andere kunstzinnige kwaliteiten te laten horen of te laten zien. Opsterland got Talent, The Voice of Idols; alles komt hier samen! Ook hierbij is de toegang vrij.     

« Terug

Reacties op 'Campagne activiteiten: UITNODIGING!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.